kotitalouksille - 2018
Yrityksille - 2017
Tulosta Kauppakalenteri
Uutiset
Ota yhteyttä
Menestystarinat
Yritysesittelyt

-uutiset

23.01.2018
Jukaisemme täysin uudistuneet sivut viikolla 5

24.12.2017
Kauppakalenteri 2018

21.08.2017
Kauppakalenterin tarjoussetelijakelu elokuussa

  Etusivu / Yritysesittelyt
 


Vernissa-Kahvila


 

Olemme Tikkurilan keskellä toimiva ravintola.
Järjestämme juhlia tiloissamme sopimuksen mukaan.

 

Olemme avoinna ark. klo, 9-14.30, buffetlounas ark. klo.10.30-13.30
Pitopalvelua, juhlia, muistotilaisuuksia yms. tiloissamme max. 50 hlö.

Meidät löytää myös facebookista!

Tervetuloa ruokailemaan ja pitämään juhlatilaisuuksia!

 

Vernissa-Kahvila Oy
Tikkurilantie 36
01300 Vantaa
vernissa-kahvila@vernissa-kahvila.fi


 


Kirkkonummen Lakipalvelut Ky

Kirkkonummen Lakipalvelut on erityisesti perhe- ja perintöasioihin perehtynyt lakiasiantoimisto, joka on toiminut Kirkkonummella yli kymmenen vuotta. Yrityksen perustajana, yrittäjänä ja lakimiehenä toimii OTK, LKV Minna Hentunen, joka toimii myös kaupanvahvistajana.


Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi perunkirjoitukset, ositukset, perinnönjaot, avioerot, testamentit, edunvalvontavaltakirjat ja avioehtosopimukset.


Lisäksi palvelemme kiinteistö- ja asuntoasioissa, kuten esimerkiksi asiakirjojen, kauppakirjojen ja erilaisten sopimusten (esimerkiksi hallinnanjakosopimusten) laadinnassa.


Kauttamme voitte tilata myös kaupanvahvistajan palvelut. Kauppojen ym. luovutusten vahvistaminen onnistuu pankkien lisäksi myös toimistollani tai kotonanne. Toimialueena on Kirkkonummi, Espoo, Vantaa, Helsingin keskusta, Siuntio, Inkoo ja Lohja.


Toimistomme sijaitsee Kirkkonummella, aivan Masalan keskustassa viihtyisissä ja moderneissa tiloissa. Palvelemme ajanvarauksella ja mielellämme myös kotikäynneillä pääkaupunkiseudulla.


Ystävällistä, luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua tarjoaa:


Kirkkonummen Lakipalvelut Ky
OTK, LKV, kaupanvahvistaja Minna Hentunen
Vernerintie 1, 02430 Masala
Puh. 050 3522 484   
Sähköposti: kirkkonummenlakipalvelut@gmail.com 
www.kirkkonummenlakipalvelut.fi
Olemme myös Facebookissa.

 

 

 

 

===============================================

Ravintola Lime Tree

 

Töölöntorille avattiin alkuvuodesta Aasialainen ravintola Lime Tree. Ravintoloitsija on herra Zheng Hu. Herra Hu´lla on ollut Espoon Sellossa jo vuosia ravintola Lime Leaf, joten suomalaisten makutottumukset ovat tuttuja. Ravintola on valoisasti sisustettu ja palvelu on ystävällistä ja huomaavaista.

Arkilounasbuffet tarjoillaan Lime Treessä noutopöydästä klo. 11.00 - 14.30. Siihen on katettu runsas valikoima aasialaisia makuja. Tarjolla on myös friteerattuja vaihtoehtoja. Kokonaisuuteen kuuluu raikas salaattipöytä sekä sushit.

Herra Hu korostaa tuoreiden raaka-aineiden käyttöä sekä ammattitaitoisten kokkien kykyä loihtia tasapainoisia makukokonaisuuksia. Makuelämyksiä rikastuttavat hienosti maustetut kastikkeet. Wokki-ruokien salaisuus piilee kuumalla pannulla, jossa ruoka kypsyy nopeasti ilman, että niiden rakenne kärsii. Wokki tarjoillaan talon omalla salaisella kastikkeella sekä vihreillä pavuilla, basilikalla ja tuoreella chilillä.


Ravintola Lime Tree
Sandelsinkatu 2
045 178 8006
ma - pe 11.00 - 21.30, la - su 12.00 - 21.30

 

  

 

 

 

 

 

Oletpa Nainen, Mies tai Lapsi, meiltä löydät kaikki toivomasi parturi- ja kampaamopalvelut! Hair Magic Daniela on täyden palvelun parturi-kampaamo, josta saat
myöskin käsien- ja jalkojenhoidot, ripsien pidennykset ja vahaukset, hierontapalvelut. Tulossa on myöskin  kasvohoidot. Lisatietoja kotisivun
www.hairmagicdaniela.fi tai meidän fb-sivun  kautta. Puh. 044-210 9233 :)
Meidän liikkeessä on edulliset hinnat, sekä pitkäaikainen ammattitaito! Voitte tulla autolla, parkkipaikkamme 2 kpl Hair Magic Danielan asiakkaille sijaitsevat liikkeen oven edessä. Junalla tultaessa juna asema on Koivukylän rautatieasema, sieltä on matkaa alle 10 min Citymarketin ja Asolan postin suuntaan; joten meille on vaivatonta tulla vähän kauempaakin. Osoite on Koivukylän Puistotie 14. Toivotamme Sinut ja koko perheesi lämpimästi tervetulleiksi iloisen ja osaavan henkilöstömme palveltavaksi.

minusta:
Olen  hiusmuotoilija/parturi.kampaaja  vuodesta 1996.
Tarjoaan  hiuksiisi  leikkaukset, värit, permanentit, erikoispermanentit  ja hiustenpidennykset, kampaukset.Haen työhöni ja palveluvalikoimaani uutta sisältöä säännöllisillä koulutuksilla.Lisäksi on pitkäaikainen ammattitaito
Palvelen asiakkaita kiireettömässä ja rauhallisessa ympäristössä. Rakastan oma työtä :) .

 

  

 

 

Pienyritysten Tilipalvelu Oy on 1992 perustettu tilitoimisto. Erikoisalueena on ollut verotus vuodesta 1996.
Mikroyrityksiin erikoistunut toimistomme tarjoaa kokonaisvaltaiset kirjanpito- ja veropalvelut osakeyhtiöille sekä ammatinharjoittajille.

Huolehdimme pienyrittäjien veronkannon riittävyydestä verovuoden aikana.
Huolehdimme, ettei asiakkaalle aiheudu yllättäviä jälkiveroja.
Asiantuntemuksen perustana on Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan
Taloushallinnon verotutkinto 2011.


Verotuksen asiantuntija seuraavilla osa-alueilla:
· Tuloverotus
· Arvonlisäverotus
· Verotuksen oikeussuoja
· Yhtiö-, kirjanpito- ja tilintarkastusoikeus
· Yritysverotus
· Sopimusoikeus
· Sukupolvenvaihdos ja yrityskauppa
· Rajat ylittävän liiketoiminnan verotus


 

Yriys on perustettu syksyllä 1997. Sitä ennen olin toisen tilitoimiston palveluksessa, mutta ystävien pyynnöstä laitoin oman toimiston pystyyn. Aluksi tarkoitus oli tehdä myös kiinteistönvälitystä, mutta se puoli ei sitten viehättänytkään. Veri veti enemmän tänne laskentapuolelle. (Isoäitinikin piti aikanaan tilitoimistoa, jossa olen ollut avustavissa tehtävissä laskemassa tilikirjoja ja puhtaaksikirjoittamassa veroilmoituksia jo pikkutytöstä lähtien). Noista ajoista toimiston asiakasmäärä on kasvanut, ja asiakkaita tulee tasaisena virtana lähinnä toisten suosittelemana. Vuosien mittaan on tullut käytyä paljon koulutuksissa ja näin myös tavattua toisia samalla alalla olevia, ja pidettyä yllä tietotaitoa (tätä kirjoittaessani olen lähdössä taloushallintoliiton järjestämälle KLT -risteilylle). Minulla on myös hyvä verkosto sekä tilintarkastuspuolella, että tilitoimistopuolella on hyviä kumppaneita. KLT -tutkinnon läpäisin viime syksynä ja toukokuussa 2011 sain tilitoimistolleni auktorisoinnin.

Toiminta-ajatuksenani on huolehtia asiakkaistani henkilökohtaisesti ja suurella sydämellä. Toisin sanoen kukaan asiakkaistani ei ole vaan massaa, vaan jokaista asiakasta palvellaan hänen tarpeensa mukaisesti. Asiakaskunta onkin ihan mini-kokoisesta hieman suurempiin liikevaihdoltaan olevia. Oikein isoja yrityksiä ei asiakaskunnassa vielä ole. Enimmillään asiakkaallani on n. seitsemän työntekijää.

Mitä sitten tarjotaan. Kaikki taloushallintoon liittyvät palvelut kuuluvat valikoimaan, ja mitä ei itse osata, kysytään viisaammilta. Kirjanpito, laskutus, palkanlaskenta, tilinpäätökset, veroilmoitukset..... Taloushallinnon suuntaushan on kovin sähköiseen suuntaan, ja voin antaa palveluja myös sähköisesti. Laitan myös osalle asiakkaistani vielä raportit kirjekuoressakin menemään.

 

 

 

... ja missä; Eli pääsääntöisesti työskentelen täällä Nurmijärven Lepsämässä, minulla on erillinen toimitila kodin välittömässä läheisyydessä, ja tuolla Helsingin toimistolla käyn tapaamassa asiakkaitani, jotka ovat sillä suunnalla.

... ja koska kaikkea ei voi tehdä yksin, on minulla keväästä 2010 ollut yksi osa-aikainen työntekijä. Myös hänen koulutukseensa panostan. Hän on juuri aloittamassa taloushallinnon ammattitutkinnon koulutusta.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Rakennus – ja saneerausalan ammattilainen Suomen Meriittirakennus Oy, Korkealaatuista työtä, perustettu 2007. Haluamme tarjota Teille rakennusteknisiä palvelujamme valtakunnallisesti ja tarpeidenne mukaisesti. Meriittirakennus toimii monilla eri paikkakunnilla. Vaikka kohteenne sijainti olisi kauempanakin toimipisteestänne, pystymme auttamaan Teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Toimialamme on rakennusurakointi kaikissa muodoissaan -rakennus- ja saneeraus -Huoltoasema – ja pesuhallirakentaminen -kosteus- ja homesaneeraustyöt (koulut, sairaalat, virastot, päiväkodit, hirsirakenteiden korjaustyöt, entisöinti) -peltisepäntyöt -metallityöt -maanrakennus

Työllistämme tällä hetkellä noin 10 rakennusalan ammattilaista. Tulevan tilikauden liikevaihtomme on arviolta n. 1,5- 2 milj.euroa. Referenssi kohteitamme:

-HSY, Ilmala (pesutilaremontit)
-Palkkiyhtymä (kellarikerroksen pinnoitusremontti /toimistotilojen saneeraukset)
-KOY, Mäntyharjun Säästökulma 10 kpl:tta kph märkätila saneerausta
-HSY, Viemärivuoto korjaus työt, sekä julkisivujen korjaustyöt
-HSY, Toimistotilojen asbestinpoisto ja muutostyöt (Ilmala, Vuokratakuu Oy:lle)
-St1 Energy (autojen pesuhalli remontit)
-Hirsalantie 676 (vesikattoremontti, sekä homevauriosaneeraus)
-As.Oy Vuokselantie 8, vesikatto ja julkisivuremontti
-As.Oy Piikkikuja 6, parveke remontit Korjausrakentamista pääkaupunkiseudulla esim.: Senaattikiinteistöt:
– Otaniemen yliopistot, julkisivujen tiilivuorauksien ja vesivuotokohtien paikkausta ja korjausta. – sisäilmaongelmien korjauksia, sekä vikojen paikantamista – puolustushallinnon kiinteistöjen remontointi- ja muutostyöt – valtioneuvoston kartanon jätevesipuhdistamon korjausrakentaminen(maanrakennus)
Helsingin Yliopisto
– Helsingin Yliopiston pääkonttorin ulkosisäänkäynnin uudelleenrakentaminen – Vanhojen ikkunoiden entisöinti- ja korjaustyöt eri kohteissa – Parvekkeiden vesieristys-, raudoitus- ja betonikorjauksia

Helsingin Energia – öljykanaalien, merivesikanavien ja luolastojen kunnostus- ja korjaustyöt – voimalaitosten korjaus- ja muutostyöt, sekä pääkonttorin kaukokylmä ja muut muutostyöt. – betoni- ja teräskorjaustyöt yms.

Helsingin Etelärannan toimistomuutos 14: – noin 550 m2 (Juhola Management Oy) Meripelastusseuralle: – toimintakeskus Bågaskäriin (saaristorakentaminen) PHRAKL esim.: – Pääesikunnassa toimistorakennuksen kunnostusta (salassapitovelvollisuus) ¬¬¬¬¬¬¬– Tammisaaressa palovahingoittuneen hallin kunnostus

HKL: – Kontulan Metroaseman peruskorjauksen loppuun saattaminen (Helsingin kaupungin Liikennelaitos) – Herttoniemen Metroaseman remontti 2010- HKR: – Tennispalatsin muutostyöt (Helsingin kaupungin Rakennusvirasto) Helsingin Satamalaitos: – Eckerö Linen toimiston rakentaminen Etelä-satamaan (Helsingin Satama) Kunnossapitotöitä mm. – Senaatti-kiinteistöt, Etelä- ja Itä-Suomi – Helsingin Yliopisto – Puolustushallinnon rakennuslaitos – Helsingin Vesi – Helsingin Energia – Helsingin kaupungin rakennusvirasto – Fortum Oyj – Neste Oil Oyj – Espoon Kaupunki – Helsingin satamalaitos – Helsingin Yliopistorakennusten asfalttipihojen kaatojen ja sadevesijärjestelmien korjauksia – TeliaSonera tietoverkkojen maarakennustyöt Helsingin Ruoholahti (EM Power Oy) – Puolustusvoimat, Santahaminan ja Tuusulan kasarmien sadevesiviemäröinti ja salaojitus – Lauttasaaren kerrostalojen sadevesiviemäröinti (Paavo Nurmen Säätiö) – Parkkipaikkojen teko – Helsingin Energian lämpö- ja sähköverkkokaivut – juurakkopuhdistamo (Senaattikiinteistöt / Valtioneuvoston kartano, Königsted) – omakoti- ja pienkerrostalojen maarakennus ja louhintatyöt – palvelumme sisältää myös KVV-työnjohdon Toivon, että edellä mainitut Referenssit, asiakkaat ja henkilökohtaiset meriitit kertovat Suomen Meriittirakennus Oy:stä sekä toimintamme laaja-alaisuudesta, laadusta ja luotettavuudesta.

Tulen mielelläni kertomaan lisää yrityksestämme ja toiminastamme, sekä kuulemaan Teitä mahdollisen yhteistyön merkeissä.

Yhteistyöterveisin Kari Immonen Toimitusjohtaja 044 200 77 44 kari.immonen@meriittirakennus.fi